Вопросы-ответы Интервью Все записи

... 13 ...

Щокін Валентин, пользователь 1ua
Валентин Щокін
Одесситы заставили рашиста, пособника фашистов Райкина ретироваться с собственного концерта 
Российский артист покинул сцену, как только увидел, что к нему направляются активисты.

Вечером в пятницу группа активистов вошла в Одесский академический украинский музыкально-драматический театр им. В. Василько и вынудила завершить концерт российского артиста Константина Райкина. Прямую трансляцию с места событий вел в Facebook экс-глава одесского отделения Правого сектора Сергей Стерненко.

На видео видно, что Райкин сбежал со сцены, когда к нему начали идти активисты. В итоге поэтический моноспектакль Константина Райкина “Над балаганом небо…“ оказался сорван.

В свою очередь одесские активисты напомнили, что считают Райкина “крымнашистом, лицом, которое является врагом Украины, публично поддержавшим аннексию Крыма“.

Ранее в Одессе был сорван концерт экс-украинской певицы, предательницы своей страны Светланы Лободы, которая планировала выступить в ночном клубе Ибица в Аркадии

В Одессе протестующие сорвали спектакль российского артиста Константина Райкина, который должен был состояться в Украинском театре, передает \'Думская\'. Читай...

18 ноября 2017

Щокін Валентин, пользователь 1ua
Валентин Щокін
Цій бабулечці 86 років.
Вона сама прийшла і запропонувала допомогу бійцям батальйону \'Львів\', які стояли 6 годин на трасі в Житомирі через зламаний автобус. Хлопці пішли від бабці ситими...
\'Я пережила війну і знаю,як це страшно.Тому нашим Захисникам вклоняюся до самої землі!\'

17 ноября 2017

Щокін Валентин, пользователь 1ua
Валентин Щокін
Боєць, якого приїхала лаяти, закрив собою при обстрілі - ветеран АТО Оксана Якубова

\'На фронті солдат важливіший за офіцера. У бою саме солдат буде його витягувати, а не навпаки. Відчула це на собі – мене врятував боєць, якого я приїхала лаяти\', - каже 46-річна Оксана Якубова.

Заступник командира батальйону з роботи з особовим складом 54-ї окремої механізованої бригади розповіла Gazeta.ua, що доводиться переживати жінкам на передовій.

- Я тоді приїхала бійця одного лаяти. Нашкодив він трохи. Заїхала на кілька хвилин – ні каски, ні броніка не одягала. Боєць той мою машину побачив і хотів утікти, щоб розмовами його не діставала. Я виходжу в своїй футболці, ставлю ногу на землю – й одразу \'дискотека\' (обстріл) почалася. Впала обличчям в землю й лежу. Коли це чую – щось падає на мене. Зрозуміла, що то боєць мене собою прикрив. Ще й каску свою мені на голову надів. Каже: зараз пролетить четверта міна, піднімаємося й біжимо. Витяг мене з-під вогню. І як я його після того мала сварити?

Жінку-фронтовичку впізнати легко: ходимо без макіяжу. На передовій із гігієнічних процедур вологі серветки й вмивання водою. Піт в\'їдається в одяг, його потім неможливо відіпрати. Свою форму прала три рази. Повісила її в шафу, а вона досі війною пахне\', - розповіла Оксана Якубова.

15 ноября 2017

Щокін Валентин, пользователь 1ua
Валентин Щокін
На цій світлині вони ще вдвох.Батько і син.Схожі не тільки зовні.Обидва Герої.
Святослав та Сергій Горбенко.
Тато став лікарем Євромайдану у Києві з початку перших кривавих сутичок.Син,мужній \'Скельд\',теж майданівець,пішов на війну добровольцем,не дочекавшись,коли отримає погони лейтенанта.Перебував у донецькому аеропорту разом з побратимами від Добровольчого українського корпусу «Правого сектору».Загинув,рятуючи пораненого товариша.19 років,життя,як обірваний політ...
Україно,яких синів та батьків ти народжуєш!..https://www.facebook...\' width=\'16\' alt=\'\' style=\'border: 0px; vertical-align: -3px;'>??https://www.facebook...\' width=\'16\' alt=\'\' style=\'border: 0px; vertical-align: -3px;'>??https://www.facebook...\' width=\'16\' alt=\'\' style=\'border: 0px; vertical-align: -3px;'>?????

13 ноября 2017

Щокін Валентин, пользователь 1ua
Валентин Щокін
Про назву «Україна» написано багато, у тому числі багато вигадок. Уперше в літописі Україна згадується 1187 році, у зв’язку зi смертю князя Володимира Глібовича: «Україна много постона»; з XVII століття назва набула поширення.

13 ноября 2017

Щокін Валентин, пользователь 1ua
Валентин Щокін
\'Мовознавець\' Добкін знову показав свою безграмотність
12.11.2017
 
Користувачі мережі висміяли безграмотного народного депутата від \'Опозиційного блоку\' Михайла Добкіна за пост, який він опублікував українською мовою в День української писемності й мови.

На своїй сторінці нардеп яро висловився про музичні квоти на радіо, уточнивши у друзів правильність свого написання.

\'Мовні квоти на радіо, це повна херня. Я, в день української писемності, все слова правильно українською написал?\', – написав політик.

Відповідна публікація народного депутата викликала масу жартів в мережі. Політолог Олексій Голобуцький, зокрема, вказав на граматичні й пунктуаційні помилки Добкіна.

\'Ну і навіщо постійно підкреслювати свою обмеженість і вузьколобість? Це і так видно неозброєним оком. Для ФСБ хіба що? Я всі слова правильно російською написав?\', – іронічно зазначив Голобуцький.

Підписники Голобуцького тут же відреагували на пост.

12 ноября 2017

Щокін Валентин, пользователь 1ua
Валентин Щокін

З святом Українці!!!


9 ноября 2017

Щокін Валентин, пользователь 1ua
Валентин Щокін
Моя Україна - ти в серці єдина,
Тобою, рідненька, пишаюся я.
Квітуча, духмяна, барвиста і мила,
Моя Україна - любове моя.

6 ноября 2017

Щокін Валентин, пользователь 1ua
Валентин Щокін
СЛАВА ГЕРОЮ ! БУДЬ ПРОКЛЯТА ВІЙНА !
Під Авдіївкою,у неділю, 5 вересня, загинув 22-річний боєць ДУК “Правий сектор” Вадим Вдовиченко.
Вадим Вдовиченко – 24 січня 1995 р.н., уродженець міста Калуш (Івано-Франківська область), мешкав у Києві. Боєць 1-ї штурмової роти ДУК ПС, позивні «Мультик», \'Повстанець\'
Недавно тільки закінчив університет, жив на повні груди, все мав, всьому радів… Пішов на війну захищати Батьківщину…

6 ноября 2017

Щокін Валентин, пользователь 1ua
Валентин Щокін
\'Вона була дуже хороброю. На чеченському фронті нею лякали\': Невзоров висловився про Аміну Окуєву

Публіцист закликав дати загиблій учасниці АТО звання Героя України.

Загибла доброволець АТО Аміна Окуєва була справжнім воїном і чарівною жінкою. Про це розповів російський публіцист Олександр Невзоров. 

\'Я не був знайомий з цією дамою - це, скоріше, вона мене спостерігала в Грозному через оптичний приціл. Але, судячи з усього, в якийсь момент промахнулася\', - зауважив він.

Разом з тим публіцист запевнив: \'Я на неї ніякої образи не тримаю - я розумію, що вона воювала за свободу і незалежність своєї країни, у неї були найсвітліші мотиви\'. \'Вона була дуже хороброю. На чеченському фронті нею лякали. Як всі жінки, вона була набагато нещаднішою за будь-якого чоловіка. Я не знаю, чому, потрапивши до неї в оптичний приціл, я з вами ще розмовляю\', - продовжив Невзоров.

\'Крім усього іншого, вона була чарівною жінкою\', - визнав він. \'Безумовно, вона гідна якоїсь посмертної винагороди, тому що для України вона зробила дуже багато. Вона являла собою зразок справжньої мужності, справжнього благородства. Взагалі, військове благородство - жорстока штука, кривава, і воно сильно відрізняється від побутового або від цивільного благородства. Проте, це був воїн, справжній воїн. Дайте їй терміново Героя України\', - закликав публіцист.

3 ноября 2017


... 13 ...




  Закрыть  
  Закрыть